Protokoll

Védőoltások információzavarainak felmérése - Mérési kedvezmény! - Kovács-Magyar András

 

 

 

Védőoltások információzavarainak felmérése Matrix Drops Computerrel

Kovács-Magyar AndrásMatrix Drops Computer - Védőoltások információzavarainak felmérése

A védőoltások információzavarai közé soroljuk az autonómia sérülését
 
Védőoltásoknál az egyén önrendelkezési joga sérül, a pszichés folyamataiba való beavatkozással. A személyes autonómiasérülés figyelhető meg azoknál az egyéneknél, akiket akaratuk ellenére, kötelező jelleggel beoltottak. Az MDC ezen információzavarokat felméri és elénk tárja. Az oltóanyagok összetételén folyamatosan dolgoznak, de még így is sok esetben a tartósítószerek, az adalékanyagok: higany – thimerosal –, nehézfémek, alumínium és egyéb származékok gondokat okozhatnak.

Eddig nem ismertünk olyan módszert, ami a nehézfém-túlterhelést és azok szervezetünkre gyakorolt információzavarait mérné és kiürítené, netán feloldaná. Nem hatóanyagok minősítésére fókuszálok, hanem a bennük lévő tartósítószerek mellékhatásaira helyezem a hangsúlyt. A Matrix Drops készítmények információs mintáival ösztönözzük a szervezetet a sérülések korrigálására.
 
Quantum marker - Vaccination Matrix Drops Computer
Több, hozzám forduló szülő arról számolt be, hogy gyermekeik a védőoltásokat követően valamilyen mértékben megtorpannak a fejlődésben, autonómiájuk erősen sérül. Előfordulhat, hogy az egyik oltást könnyebben viseli a gyermek, míg a másikat nehezen tolerálja. Az oltások minden szervezettől erőt követelnek. Az oltási reakcióktól pedig még súlyosabbak az oltási szövődmények, melyek a szervezetben maradandó károsodásokat okozhatnak. Különösen igaz ez azokra a gyermekekre, akiknek az immunrendszere még fejletlen. A problémák felmerülhetnek azonnal és jóval később is, ezért azokat nem hozzák összefüggésbe az oltással. A szakmai irodalom enyhe reakciókként tartja számon a lázat, az ingerlékenységet, az allergiás- és neurológiai tüneteket. Súlyosabb reakciókként említi a hallás- és látássérüléseket, agyhártyagyulladást, szklerózis multiplex, autizmus és más autoimmun betegségeket, mint a cukorbetegség, asztma, reumatikus fájdalmak…
 
Mostanában egyre több dokumentumfilm és írás jelenik meg, ahol az érintettek és a bennfentesek nyilatkoznak a védőoltások egészségkárosító hatásáról. Egyben mindannyian megegyeznek: az egészség nem a védőoltásoknak köszönhető, hanem az erős immunrendszernek, amit a védőoltások gyengíthetnek. Az írásommal nem akarok senkit sem rábeszélni, vagy lebeszélni a védőoltásokról. Elsődleges célom az információzavarok feloldásának a lehetőségére felhívni a figyelmet.
 
Éljen az akciós ajánlatunk által nyújtott lehetőségekkel!
 
A Matrix Drops Computer (MDC) kiváló alkalmat biztosít a szervezetben fellépő autonómia sérülés információzavarainak feltárására, melyeket a Matrix Drops készítmények harmonizálni képesek.
 
Matrix Drops Computer
Az MDC gyorsmérés 30 mp-et vesz igénybe. Az oltások következtében a szervezet autonómiáját ért hatások információzavarai gyorsméréssel detektálhatók. Kedvezménnyel: bruttó 5.000 Ft.

Az akciónkban a három hónapos kúra időszakára elegendő a 12 db-os MD csomag, melynek ára bruttó 39.000 Ft. Ebből 2 db MD 645 F. immunrendszert támogató cseppet kap ajándékba.

Matrix Drops
Amennyiben a mérést követően választ egy 12 darabos MD készletet, az 5.000 Forintos mérési díj szintén ajándék az Ön számára. Megvásárolható a webshopunkban is.
 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
Bejelentkezés a helyszínen vagy telefonon: +36-1-222-3186 és: +36-1-251-4983
 
(A teljeskörű 45 perces MDC felmérés és elemzés ára: bruttó 20.000 Ft mely magában foglalja a pillanatnyi testi, lelki, pszichoszomatikus gondjainak és azok okainak feltárását: nehézfém terheltség, vitamin beépülési zavarait, pillanatnyi sorsfeladatát, vírus, gomba, baktérium terheltségét, szervezetét sújtó földsugárzások, elektroszmog terhelés, pillanatnyi sorsfeladat és még sok egyéb fontos önelemző információt.)
 
A védőoltások személyes autonómiánkat sértő információzavarainak
feloldására a következő MD készítményeket javasoljuk:
Matrix Drops - A védőoltások személyes autonómiánkat sértő információzavarai 
A felsoroltakból egyszerre maximum kettő információzavar feloldása javasolt.
 
I. A korábbi védőoltások esetleges információzavaraira a szedési javaslat:
A kúra ideje: 3 hónap.
Az információzavarok feloldására 5 különböző jelzésű: S.F.P. K. L Matrix Drops (MD) minta létezik.
Az F. jelzésű MD mintából naponta 3 x 20 csepp javasolt.
A P.K.L. MD készítményeket lefekvéskor célszerű alkalmazni.
P - jelzésű MD, 2 naponta este 1 x 20 csepp (összesen 8 alkalommal), majd 6 nap szünet
K - jelzésű MD 4 egymást követő este 1 x 20 csepp, majd 6 nap szünet
ismét a K - jelzésű MD 4 egymást követő este 1 x 20 csepp, majd 6 nap szünet ezt követően az
L - jelzésű MD este, heti 1 x 20 csepp, 7 alkalommal
végül az S jelzésű MD naponta 5 x 20 csepp
Az F. jelzésű információs mintát folyamatosan alkalmazzuk a P.K.L. jelzésű mintákkal egyidejűleg, majd a folyamat lezárására az S. jelzésű MD javasolt.
A fennálló információzavarok helyreállítását az MD 645. F. – jelzésű immunrendszert támogató készítmény segíti, melyet a fenti sorozatok kezdetén és végén kettő-kettő hétig érdemes alkalmazni.
 
A sorozatok szükség esetén további 1-2 alkalommal megismételhetők. Az újbóli ismétlés előtt kérjük, konzultáljon a munkatársainkkal, MD képviselőinkkel.
 
A Matrix Drops nem gyógyszer és nem gyógyhatású készítmény!
 
Aktuális védőoltások esetén javasolt
Védőoltás előtt, az autonómia sérülés esetleges információzavarainak megelőzésére, az oltást megelőző két nappal az MD 645 F. naponta 3 x 20 cseppjavasolt.
A hatékonyságot tovább fokozza az MD 377. F. – jelzésű immunrendszert támogató készítmény.Védőoltások egyik összetevője az abortált magzat szövetek:

Ön mit gondol, veszélyesek az oltások vagy sem?


 

 

 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink