Nagyvilági hírek

Az új kutatás sokkolja a tudósokat: Az emberi érzelmek fizikailag alakítják a valóságot!

 

 

 

 

Három különböző tanulmány bizonyította be, hogy az érzelmeink nemcsak a világról alkotott felfogásunkat befolyásolják, hanem magát a fizikai valóságot is. Ezek a vizsgálatok megmutatják, miként győzik le az emberi érzések a fizika eddig ismert törvényeit.
Meglepő módon az érzelmek a másik szobában levő DNS-t is befolyásolták
Az első kísérlet során egy lezárt tárolóedényben lévő emberi DNS-t egy kísérleti alany közelében helyeztek el. Ezután annak az embernek, akitől a DNS származott, különböző érzelmi impulzusokat adtak a kutatók. Meglepő módon az érzelmek a másik szobában levő DNS-t is befolyásolták. Negatív érzelmek hatására a DNS összehúzódott, pozitív érzelmek jelenlétében pedig a DNS spiráljai ellazultak – írja a University Herald cikke.
 
A második hasonló, de az előzővel nem összefüggő kísérletben a tudósok a kísérletben részt vevő alanytól leukocitákat (fehérvérsejteket) vettek le, és ezek elektromos változásait vizsgálták az érzelmek hatására.
 
A donort egy szobába helyezték, és érzelmi stimulációnak vetették alá, vagyis videó-bejátszások segítségével különböző érzelmeket idéztek elő benne.
 
A DNS-ét eközben egy másik helyiségben vizsgálták ugyanabban az épületben. A donort és DNS-ét egyaránt megfigyelve azt tapasztalták, hogy amikor a donor érzelmi csúcsokat vagy hullámvölgyeket élt meg (az elektromos válaszreakciók alapján), akkor a távolabbi helyiségben lévő DNS teljesen azonos válaszokat produkált! Mindezt késedelem nélkül, azonos időpontban.
 
Vagyis a DNS elektromos válaszreakciói teljes mértékben követték az alany érzelmekre adott válaszreakcióit.
 
A tudósok ezután arra voltak kíváncsiak, milyen messze tudják eltávolítani a donort a DNS-étől, hogy ugyanezt az eredményt kapják. A kísérletet 50 mérföldes távolságból megismételve még mindig ugyanaz volt a hatás. Az azonos válaszreakciók továbbra is késedelem nélkül, ugyanabban az időpontban léptek fel.

DNS
A harmadik kísérlet még ennél is meglepőbbnek bizonyult.
 
A körülöttünk lévő világot alkotó fényfotonokat orosz tudósok vákuumban vizsgálták, amelyben a fotonok természetes elhelyezkedése teljesen véletlenszerű volt. Ezután emberi DNS-t helyeztek be a vákuumba. Megdöbbentő módon a fotonok ekkor már nem véletlenszerűen viselkedtek, hanem pontosan követték a DNS geometriáját. És ami még ennél is érdekesebb volt, ahogy a Researchgate cikke is beszámol róla: amikor a tudósok elmozdították onnan a DNS-t, a fotonok továbbra is ebben az új rendben maradtak.
 
A kísérlet végzői kénytelenek voltak megállapítani, hogy az emberi DNS szó szerint alakítja a körülöttünk lévő világot alkotó fényfotonok viselkedését. Laikus nyelven szólva ez annyit jelent: az anyag (DNS) hatással van a nemfizikai valóságra (fényfotonok).
 
Ebből még a tudomány embereinek sem könnyű nem spirituális természetű következtetést levonnia: nevezetesen azt, hogy sokkal nagyobb hatással vagyunk a körülöttünk lévő világra, mint azt valaha is gondoltuk! Voltaképpen mi, emberek, az érzelmeinken keresztül saját magunk teremtjük meg a valóságunkat.
 
 

Az új DNS kísérletek szintén alátámasztják a már többéves magyar találmány, a Matrix Drops (MD) működési elvét. Az érzelmi traumák detektálhatók a Matrix Drops Computerrel (MDC). Az érzelmi blokkok feloldhatók a speciális esetekre kiválasztott Matrix Drops információs mintákkal. Egyre több, a tudomány területén munkálkodó szaktekintély szintén elismeri a több ezeréves spirituális ismeretek valóságát. A DNS kutatási eredmények ismeretében az MDC telepatikus mérései is egyértelműbbé váltak. A távolból - akár többezer kilométerről - megmérhető bármely személy, élőlény érzelmi állapota a benne rejlő információzavarokkal együtt. A harmonizáló, zavarokat feloldó MD információs minták telepatikusan is továbbíthatók. Mindez a Matrix Drops nemzeteket átölelő világában több éve sikeresen alkalmazható.
 
E világok gyakorlati működése egy évekkel ezelőtt megjelent könyvben olvasható.
Kovács-Magyar András új könyve elektronikusan is letölthető:
Kattintson a címre:
 Kovács- Magyar András: A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjaiA könyv nyomtatott formában
megvásárolható a webáruházban,
vagy az irodában:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok utca 11/A.
I. emelet, 11. ajtó  


A témát érintő filmünk:
 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink