Esetek

Szimba cica reinkarnációs története

 

 

 

 

3 éve távozott az élők sorából akkor másfél éves, kedves kiscicánk. A cica nagyon jó vadász volt. A vesztét is ez okozta, amikor mérgezett egeret fogott. Sajnos a környékbeli gazdák sok patkánymérget tesznek ki az udvarukra, annak ellenére, hogy sok háznál van cica. A mi cicánk a méregtől elgyengülve, az utolsókig küzdött az életben maradásáért. A szeretet-szál kölcsönösen nagyon erős volt közöttünk. Fájt a kis családtag elvesztése, nagyon szerettük. Csak az nyújtott enyhülést, hogy volt már tapasztalatunk az állatok szellemével való kommunikációban.

Szimba cica
Született egy megegyezés a cica eltávozó szelleme és mi közöttünk: mi is elengedjük őt, hogy ne szenvedjen tovább, és ő is elenged minket, hogy minél hamarabb visszaszülethessen egy egészséges új testben.
Ezt persze meg kellett „beszélni” cicamamával is. Édesapám anyamacskájához „fordultunk”, hiszen előzőleg is ő hozta világra a cicánkat. Cicamama szelleme megértette kérésünket. Az eredmény: négy hónap múlva – Szent György napra virradva – megszületett az új alom: három kiscica, teljesen különböző külsővel.
 
Úgy terveztük, hogy 6 hét múlva elválasztjuk cicamamától az új testbe költözött kis kedvencünket, azonban 3 hét elteltével az egyik kiscica meghalt. Az ok: alultápláltság – ami a legtöbb cica- és kutyaalomban egyre gyakoribb jelenség. Az anyaállatok tejében nincs elegendő táplálék, így az almokból kevés kis jószág éri meg a felnőttkort.
 
Aggódtunk, hogy a mi kiscicánk vajon életképes-e. Ekkor fordultunk Kovács-Magyar Andráshoz és Kovács-Magyar Ildikóhoz. András tanácsára egy héten belül elhoztuk a kis jószágot. Az anyatejet kecsketejjel helyettesítettük. Ildikó javaslatára 1226 F. Matrix Drops-ot kapott több hónapon keresztül. Ez az információs minta többek között kiválóan támogatja azon információzavarok feloldását, ami a növekedésben elmaradt gyermekek felzárkózását, fejlődését, és ez a hatás az állatoknál is tökéletesen megfigyelhető. A mi példánk is ezt bizonyítja.
 
Mielőtt a Matrix Drops fogyasztás eredményére térnék, szeretném elmesélni, hogyan folyt le a kommunikáció cicamama és közöttünk, amikor elmentünk a kiscicáért. A kicsik egymással szemben voltak egy dobozban:

Cicák 
Odamentünk anyamacskához és megsimogattuk. Cicamama nemcsak érezte, de jól tudta, hogy az egyik kicsinyéért jöttünk, és ezt értésünkre is adta. Megnyalogatta az általunk kiválasztott kicsit, majd elfordult tőle, és már csak a másik kiscicával törődött. Finoman elbúcsúzott, és megadta nekünk az engedélyt, hogy elvigyük. Meghatott a viselkedése és a bizalma.

Fel lehet tenni a kérdést, hogy honnan tudtuk, melyik kiscica a mi cicánk?
Onnan, hogy a cicával kölcsönösen egymásra ismertünk. A szelleme még a külsejét is igyekezett felismerhetővé tenni: fehér has, fehér lábak, ugyanaz az a fejforma, nagyon hasonló arc – azzal a különbséggel, hogy ahol az előző életében fekete foltos volt, ott most barna foltos.
 
 3_Cicak-kulseje_akkor-es-most        Cicánk külseje előző életében                 -             és most
 
A kiscica a Szimba nevet kapta. Okulva előző, rövid kis életéből, elhatároztuk, hogy ezúttal szobacica lesz, így nem juthat mérgezett egérhez, és remélhetőleg hosszan és egészségesen él velünk. Alig egy hónaposan hoztuk el a mamájától:
 
Mindent megtettünk, hogy jó „szülei” legyünk. Megfogadtuk az Andrástól és Ildikótól kapott tanácsokat: az első hónapokban kecsketejen és 1226 F. Matrix Drops-on növekedett.
 
Azóta őt is a Matrix Drops Protokoll szerint tápláljuk, ugyanazokat az antibiotikumoktól és hormonoktól mentes húsokat adjuk neki, amit mi magunk is fogyasztunk: szürkemarhát, mangalicát, vad lazacot, őzet, szarvast.  
          
Karácsonykor, amikor meglátogattuk édesapámékat, a 8 hónapos Szimbát is magunkkal vittük. Óriási volt a meglepetés, mert ekkor derült ki, hogy Szimba kétszer akkorára nőtt, mint a testvére. Még szinte számunkra is hihetetlen mértékű volt a különbség a cicatestvérek mérete között:
 
Cicák 1.   
Mostanra az alomból egyedül Szimba él. Egészséges, jól fejlett, elégedett, fényes szőrű, nagyon kommunikatív, játékos és barátságos jószág. Legnagyobb örömünkre, szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében:

Szimba
Rendszeres használói vagyunk a Matrix Drops Computernek, amellyel nemcsak saját állapotunkat és a hozzánk fordulókét szoktuk feltérképezni, hanem Szimbáét is. Nagyon szereti a cseppeket, különösen jó hatással vannak rá az „S” jelű, vitaminok beépülését támogató drops-ok.
 
Hálásak vagyunk Kovács-Magyar Andrásnak és Kovács-Magyar Ildikónak a Matrix Drops Computer és a Matrix Drops-ok csodájáért!
 
Tomasovszki Katalin és Tóth Gergely József, Matrix Drops instructorKovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink