Esetek

Petefészek ciszta műtét nélkül gyógyult meg

 

 

 

 

 

Matrix Drops Computer
Potor Gyöngyi, 42 éves,
Kinsale, Írország

 

Matrix Drops Protokoll tanácsadó: Munkácsi Mónika, +36 30 623 1189
 
A Matrix Drops Computerrel a barátnőm Munkácsi Mónika ismertetett meg több mint 3 éve. Akkoriban diagnosztizáltak nálam egy jóindulatú cisztát a jobb petefészkemben, amit műtéttel akartak eltávolítani.

Hárítottam a beavatkozás gondolatát is, kértem a barátnőmet, hogy segítsen természetes gyógymóddal kezeltetni magam. Megmért a csodálatos Matrix Drops Computerrel, ami egy perc alatt elém vetítette a belső világomat. Megmutatta hol vannak és milyen síkon az elakadásaim. Barátnőm különböző Matrix Drops mintákat javasolt, kérte változtassam meg az étrendemet és a fekhelyemet tegyen káros földsugárzástól mentes helyre. Mindent megtettem annak érdekében, hogy a műtétet elkerüljem és változtassak addigi berögzült szokásaimon. A Matrix Drops Protokoll (MDP) szerint jártam el és a ciszta műtét nélkül nyomtalanul felszívódott. Azóta már sok alkalommal voltam Matrix Drops Computeres mérésen, az aktuális cseppeket fogyasztom, amelyek segítenek az életemben felmerülő problémák megoldásában, az életenergiáim aktivizálásában.  
 
Megismertem egy új gondolati világképet önmagunkról, amit Kovács-Magyar András tanít az Öntudatra ébredés iskolájában. Amióta ismerem ezt a világot, sokkal minőségibb, boldogabb és egészségesebb életet élek és a mindennapjaimba beépítem a tudatos gondolkodást is.
 
Hálásan köszönöm Drága Mónikámnak, hogy általa megismerhettem Kovács-Magyar András és Kovács-Magyar Ildikó csodálatos tanításait, ami szebbé és jobbá teszi az életem. Igyekszem ezt a tanítást a legjobb tudásom szerint továbbadni azoknak, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni és ismét szeretnék visszavenni a saját életük felett az irányítást. 
Potor Gyöngyi 
Matrix Drops ComputerPapp Endre, 45 éves, Gyula
Ez év tavaszán nagyon rossz fordulatot vett az életem. Nehéz lelki állapotban voltam, melynek már a fizikai tünetei is jelentkeztek. Kilátástalannak, célját vesztett, megkeseredett embernek éreztem magam, amikor egy kedves ismerősöm ajánlotta Munkácsi Mónikát, aki megmért a Matrix Drops Computerrel (MDC). Ő biztos volt benne, hogy jobban fogom érezni magam. Igaza lett! Hálás vagyok mindezért.

A mérést megelőzően volt bennem némi szkepticizmus, ám azt követően a meglepettség, az ámulat törölt bennem minden kételyt. Az MDC olyan mélységekig ”látott belém”, ami egy laikus számára felfoghatatlan.
 
Az MDC mérés eredményeként kezdtem alkalmazni a Matrix Drops cseppeket, melyek segítségével fantasztikus javulást értem el. Fizikálisan és mentálisan is jól érzem magam, amit az MDC-nek és Mónikának köszönhetek.
 
Általa megismerkedtem egy olyan világgal, mely vonz és érzem, ez a jó irány!
Nagyon várom, hogy ismét találkozzunk Kovács-Magyar András iskolájában!
Minden jót Nektek, köszönöm Mónika a barátságod!
Papp Endre
 
 
Matrix Drops ComputerGy. Gabriella, 50 éves, Budapest
Közel két éve kerestem fel Munkácsi Mónikát, és kértem, mérjen meg az MDC Computerrel. Kíváncsiságból mentem el, fontos számomra milyen állapotban vagyok. Fizikailag nem volt nagyobb problémám, viszont a mérés szerint nagyon erős kapcsolati gondjaim voltak, amit én nem is tudatosítottam magamban. Kiderült, hogy szellem tapadt rám és káros földsugárzásban van a fekhelyem.
 
Azóta betartom a Matrix Drops Protokollt (MDP) és Mónika biztatására elvégeztem Kovács - Magyar András önfejlesztő iskoláját is – ahol, bár nem is gondoltam-, nagyon sok minden a helyre került bennem. A rendszeres méréseknek és a megfelelő cseppek szedésének köszönhetően a magánéletemben egy hatalmas pozitív fordulat történt!
Nagyon boldog vagyok és hálás, hogy rátaláltam erre a rendszerre!
Köszönettel Gy. Gabriella
 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Iroda a térképen:
 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink