Esetek

Pajzsmirigy alulműködés pár hét alatt megszűnt

 

 

 

 

Saját példámat szeretném megosztani Önökkel. Egy hosszabb, testileg és lelkileg is megterhelő időszak után óriási kimerültséget éreztem, mely a közérzetemen túl a hormonrendszerem állapotán tükröződött vissza. Fáradt voltam, sokat szédültem és éreztem, valami nincs rendben. Laborvizsgálat során igazolódott, a TSH értékem megemelkedett, mely a pajzsmirigy alulműködését jelzi.


Endokrinológus erre az értékre gyógyszert írnak fel, amelyről nagyon nehéz leállni, ezért átgondoltam a lehetőségeimet. A Matrix Drops Computeres mérésnél visszajelzést kaptam a fizikai szintű elakadásomról is. A komputer javasolta a Matrix Drops (MD) 13 L. cseppet, mely lehetőség arra, hogy a gondjaim információzavarait feloldja.

Matrix Drops Computer
Elhatároztam, hogy precízen végigcsinálok egy kúrát, mellyel kifejezetten a hormonrendszeremet szerettem volna támogatni. Azonban a teljesség igényével hozzákapcsoltam a bennem szunnyadó vírusok információzavarainak oldását is.
 
A Matrix Drops Computeres mérés láttatta a meggyengült fizikai testemben, a már meglévő problémámhoz kapcsolható, általam még nem érzékelt, de kialakulóban lévő gondokat is. Javaslatot kaptam arra, hogy mely MD minták alkalmazása segíthet helyrebillenteni az egyensúlyt a gondolataimban, az érzéseimben, majd ennek egyenes következményként a testre kivetülő problémámban.
 
Sokszor megtapasztaltam már a cseppek áldásos hatását, miképpen lenyugtatta, elcsendesítette az elmém, az idegrendszerem, ezzel segítve a testemben lezajló kóros folyamatok felszámolását.

A Matrix Drops Computeres mérésnek köszönhetem, hogy felhívta a figyelmem a problémáim hátterében meghúzódó mentális gondokra is, azokra a helytelen, visszahúzó erőkre, melyekkel le kell számolnom, ha egészségesen, boldogan, szabadon szeretnék élni.
 
Pár hét telt el - még nem értem el a kitűzött kúrám végére -, és mindössze az MD 13 L. és az MD 334 – el erősítettem magam, amikor egy rutin vérvétel alkalmával örömmel láttam, hogy az addig megemelkedett TSH értékem újra a normál tartományban van.

Köszönjük szépen a rendszer megalkotóinak és a Matrix Drops Computer feltalálóinak, Kovács-Magyar Ildikónak és Andrásnak, hogy az útkeresőknek, a bajba jutottaknak, az egészség után vágyódóknak megmutatják a pontos irányt. Senkinek sem kell tovább tévelyegnie a mai világ olykor kétséges információáradatában!
 
Megérdemli minden nyitott szívű és jó szándékú ember, hogy rátaláljon erre a módszerre!
Bakos Tünde

Kovács-Magyar András
irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Irodánk a térképen:
 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink