Esetek

Melldaganatom gyógyul a Matrix Drops Protokollal

 

 

 

 

 
Illés Emőke - Matrix Drops
“Néhány hónapja ismerkedtem meg Kovács-Magyar András gyógyító módszerével, amelynek egészségem helyreállítását köszönhetem.

Úgy kerültem ebbe a fantasztikus emberközpontú világba, ahol visszaadják az életet annak, aki követi a Matrix Drops Protokollt, hogy egy komoly testi problémám keletkezett.

Rosszindulatú melldaganatomat orvosdiagnosztikai emlővizsgálattal és ultrahanggal támasztották alá, majd műtétet javasoltak számomra. Nem pánikoltam, hittem a gyógyuláshoz vezető útban.
A Matrix Drops internetes oldalon rátaláltam egy videófelvételre, melyben egy hölgy elmondta, hogy a melléből eltűnt egy csomó, miután Kovács-Magyar András irodájában elengedték róla az őt nyomasztó szellemet. Megérintett a történet, másnap bejelentkeztem Kovács - Magyar András irodájába. Kiderült, hogy rajtam is volt szellem, amit egy kis szertartás keretében elengedtünk oda, ahonnan jött: a fénybe.

A Matrix Drops Computeres mérés feltárta a gondolati, érzelmi, kapcsolati, lelki elhangolódásaimat. Előrevetítette milyen további “zavarok” várhatóak az életemben, ha nem változtatok gondolataimon és az életmódomon.
 
Mell
A komputer által javasolt Matrix Drops információs cseppeket alkalmazni kezdetem, kimérettem a fekhelyemet, kifeküdtem a káros földsugárzásból és változtattam az étkezésemen. Kiiktattam a glutént, a kukoricát, a cukrot, a tejet, a tojásfehérjét és minőségi, hormonmentes táplálkozásra váltottam.
 
Meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal energikusabb, teherbíróbb lettem. A melldaganat rövid idő elteltével kisebbedni kezdett, fellazult, a karjaimban megszűnt az éjszakai zsibbadás és még az allergiás bőrtüneteim is látványosan javultak. Gyötrő gerincfájdalmam, ízületi gyulladásom szintén gyógyulásnak indult. Többet tudok tornázni, gyalogolni, kertészkedni és bírom a hosszadalmas utazásokat is.
 
A lelki problémáim fokozatosan oldódtak fel. Azelőtt sokat aggódtam az unokámért. A Matrix Dropszok hatására felismertem és megértettem, hogy szerető figyelemmel és támogatással többet tehetek érte és magamért is. Csodás változásokat érzek, amióta a Matrix Drops Protokoll szerint élem a megszépült mindennapokat.
 
Folyamatosan tanulom élni az életet! Az MD Protokollból iránytű lett az életemben, mindent 100%-ban betartok, hogy ne kelljen rettegnem a daganat ismételt kiújulása miatt. Másképpen étkezem, öt hónap alatt 9 kg-ot fogytam úgy, hogy nem éhezem és sokat mozgok. Boldog vagyok, újra energikus, életteli, terveket szövögető fiatalos nagymamaként tekinthetek magamra és örömömre így látnak mások is.
 
Férjemmel együtt kezdjük ez év októberben Kovács-Magyar András Öntudatra Ébredés Iskoláját, ahol tovább tanulhatunk, fejlődhetünk, változhatunk.
 
Hálásan köszönök mindent, amit közvetlenül vagy közvetve kaptam Kovács-Magyar Andrástól és a lelkiismeretes és odaadó munkatársaitól.”
 
Csőke Józsefné (Irénke)
Debrecen
 
Irénke visszatérő vendége a Matrix Drops irodának. Hatalmas alázattal, türelemmel és kitartással teljesíti Kovács-Magyar András Matrix Drops Protokoll javaslatait. A pozitív változás azért következhetett be az életében, mert kezébe vette sorsa irányítását és változtatott addigi életmódján. Örömmel osztotta meg velünk gondolatait, hogy bátorítást nyújtson azok számára, akik megoldást szeretnének kapni az életük testi, lelki és mentális elakadásaira és nyitottak egy új látásmód befogadására. Minden felmerülő probléma esetén elmondható, hogy a gyógyulás mértéke nagymértékben attól függ, milyen korán derül fény a gondokra. Rendszeres Matrix Drops Computeres mérés segít a bennünk történő elhangolódásokat és az információzavarokat feloldani. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 
Illés Emőke Matrix Drops előadó, oktató


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Irodánk a térképen:

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink