Esetek

MATRIX DROPS INFORMÁCIÓ MENTETTE MEG A SZERETETT LÓ ÉLETÉT

 

 

 

 

      

 

                                      

               Gazdája kedvenc lovának életét mentette meg a Matrix Drops!

 

Kevin Laffan fantasztikus fűvének híre felkeltette Írország farmerjainak figyelmét. Számos mezőgazdasági kiállításon vettünk részt, vagy Kevin földjén szervezett találkozókon igyekeztünk az eredményeket másoknak is megmutatni. Egy ilyen rendezvényen nyílt alkalmam Rose és Michael S. –nel találkoznom, akik Waterford megyében a Sour folyó vidékén élnek, lótartással és szarvasmarha tenyésztéssel foglalkoznak.

  

Találkozásunk után néhány hónappal keresett meg Rose telefonon azzal a kéréssel, tudnánk-e kedvenc lovának April-nek segíteni, akit komoly bőrbetegség gyötör. A testét mindenhol kiütések fedik és a lova állandóan dörgölődzik. A fákhoz és cölöpökhöz dörzsöli az arcát vagy éppen más testrészét olyan erőteljesen, hogy további sérüléseket okoz magának! A lánya, aki állatorvos ilyen súlyos esettel még nem találkozott!  Hangja kétségbeesett volt és elárulta nekem, megfordult a fejében, hogy leöli kedvenc lovát, ha nem tudjuk a problémáját megoldani!

Megkértem gazdáját küldjön nekem egy fényképet az állatról és a Matrix Drops Computer segítségével megmértem a ló információs testét. A mérési eredmény meglepően nagy mennyiségű alumínium (AL) és ólom (Plumbum Metallicum) jelenlétét mutatta ki az állat szervezetében!

                              

 Visszahívtam a gazdát és megkérdeztem, hogyan kerülhetett lovába nehézfém ilyen nagy mennyiségben. Gondolkodási időt kért és pár óra múlva rádöbbent az okára. Tizenöt évvel ezelőtt vásárolták meg a földet igen olcsón egy autókereskedőtől, aki sok autóroncsot egyszerűen csak betemette a földbe. Ezek az alkatrészek azóta valószínűleg folyamatosan szivárognak. A problémát tetőzte egy öt évvel ezelőtti nagy árvíz, amely a telkét teljesen elárasztotta, a sok nehézfémet a felszínre mosta! Rose teljesen le volt nyűgözve a Matrix Drops computer kínálta lehetőségtől és megkért, hogy mérjük meg Festy nevezetű lovát is. Rendszeresen versenyeztetik, de már egy ideje nem hajlandó ugratni. Megáll az akadály előtt, nem hajlandó a munkára és a lányán kívül minden más lovast levet a hátáról!

  

A Matrix Drops Computer hiperaktivitást mutatott ki nála és hozzákötődött entitást, ami a probléma kiváltó oka volt! Rose elmondta, hogy hallott már arról, hogy szellemek hozzákötődhetnek állatokhoz is, de megoldásról még sohasem hallott. A mindkét ló esetében, távolból végzett személyiséganalízis pontossága teljesen felvillanyozta a gazdát és megrendelte az MDC által javasolt cseppeket. April esetében a két nehézfém kiürítését, Festy lovánál pedig az entitás távoltartására és az idegrendszer megnyugtatására javasolt Matrix Dropsokat.

 

Személyesen vittem ki a cseppeket a farmjára, így volt lehetőségem fotókat készíteni a dokumentáláshoz. Felhívtam a gazda figyelmét a maximális eredmény érdekében a javasolt cseppek rendszeres adagolására és megkértem, hogy ne hígítsa az itatóvizükbe, ahogyan azt a teheneknél alkalmazzuk, hanem tenyérből adagolják ki számukra. Rendszeresen tájékoztatott a változásokról, amely az állatok viselkedésén figyelt meg.

April viszketése kezdetben felerősödött, majd két hét leforgása alatt enyhült és teljesen meg is szűnt. Nem dörgölte magát a kerítéshez, és a bőrén lévő kiütések is eltűntek! Kérésemre átterelte az állatot egy másik legelőre, amelyet nem borított el a kiöntött folyó.

Festy esetében is beköszönt a várva várt változás. A ló ismét alkalmassá vált a versenyekhez. Már nem állt meg az akadály előtt, hanem átugratta azt. A következő versenyekre már egy megbízható szakember készítette fel, akit elfogadott magának és sokkal kiegyensúlyozottabb lett.

 

 

A fantasztikus eredmények óta Rose és Michael Matrix Dropsokkal permetezik földjeiket! Rendszeresen kezelik a füves legelőket nemcsak a lovaknak, hanem a teheneknek is. További beszámolóikban a már Kevin Laffann által is megtapasztalt fű minőségi változásokról, tejminőség javulásról és egy sokkal nyugodtabb állatállományról tájékoztattak!

A fentiekben említett események nemcsak azoknak az életét változtatják meg, akik a Matrix Drops cseppek varázslatos világához fordulnak segítségül, hanem, és talán elsősorban azokét, akik a lehetőséget eljuttatják másokhoz! Mátrix Drops oktatóként nagyon sok csodát megtapasztalhattam, amiért szeretnék köszönetet mondani a feltalálóknak: Kovács-Magyar Ildikónak és Kovács-Magyar Andrásnak!

Köszönettel: Hrepka István

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink