Esetek

Gerincsérvek csodálatos gyógyulásai Írországban

 

 

 

 

Gerincsérvek csodálatos gyógyulásának történetei Írországból Kovács-Magyar András masszázs módszerének és a Matrix Drops Protokollnak köszönhetően!

Üdvözlöm kedves Olvasó! Hrepka István vagyok. 2009 ben kezdtem tanulni András gyógyító módszerét a Matrix Drops Protokollt és masszázsmódszerét, amelyeknek Írországban képviselője vagyok. Gyógyító rendszerének több területén vizsgával igazoltam rátermettségem és tudásomat. András mintegy harminc éve tanítja egyedülálló technikáját, amellyel a világon előszőr tudott gerincsérvet gyógyítani. Az Általa kiképzett gyógyítók munkáját is átszővi az a titokzatos erő, amelynek áldó segítségét mindenki élvezheti, aki úgy dönt, hogy Tőle tanulja meg e nemes tudomány művészetét!

Két esetet szeretnék elmesélni, amely a közelmúltban történt azzal a szándékkal, hogy másoknak is segítségére lehessen hasonló helyzetben.  

Cork megyéből keresett meg Thomas B. azzal a kéréssel, hogy hallott Kovács-Magyar András gyógyító rendszeréról, tudnék-e rajta segíteni? Gernincsérvet diagnosztizáltak nála, és egy hete van az orvosa által javasolt gerinc-műtétig, de Ő nagyon bízik benne, hogy az operáció elkerülhető lenne. Már 3 hónapja ágyban feküdt a nap 23 órájában szinte nem múló fájdalommal. 2018 áprilisában Chiro-prakterhez fordult, aki 5 hetes kezelési programmal igyekezett állapotán segíteni, heti két kezeléssel. Thomas elmondása szerint állapota nem javult a kezelések során a fájdalma csak fokozódott. Javaslatra orvosi szakvéleményt kért, aki MRI vizsgálatra küldte tartva az esetleges gerincsérvtől! A röntgen a gerinc Lumbális szakaszán mutatta ki a sérvet, amelyről az alábbiakban láthatjuk a jelentést!     

                                

Az első MRI felvételek, amelyek 2018 Augusztus 15. készültek:

Elmondtam Neki, hogy András gyógyító módszerének a Matrix Drops Protokollnak a lényege, hogy a betegség okát kiváltó körülményeket megszüntetve a szervezet öngyógyító képességét aktiválja! Én akkor tudok Neki segíteni, ha a kezelések mellett a Protokollt is megcsináljuk! A kezelés mellett Matrix Drops Computeres mérést és földsugárzás mérést is javasoltam. A fájdalommal való kilátástalan küzdelmében természetesen mindenbe beleegyezett és megbeszéltük, mivel nem bírna ki autóban két órás utat én megyek el hozzá.

Tanítóm masszázsmódszerének eredményességét dicséri, hogy már az első kezelés után jelentőssen redukálódott Thomas fájdalma. Le tudott hajolni és mindkét térdét fel tudta húzni a mellkasához, amit addig nem tudott. Nyújtási gyakorlatokat mutattam Neki és utókezeléseket javasoltam a gerinc stabilizására. 

A kezelés áldásos hatásától megkönnyebbülten ültünk le a lélekfeltáró utazásra, vagyis a Matrix Drops Computeres analízisre, amely rávilágított a sérv kialakulásának lelki, érzelmi és energetikai hátterére! Egy közelmúltban megélt szerelmi csalódás okozott Nála ilyen mély traumát. Elmondtam, hogy ilyen esetben a lélek -tükörhöz hasonlóan- darabokra törik és javasoltam azokat a Matrix Drops információkat, amelyekkel a lelki fájdalmát le lehetett könnyíteni a törött részeket összeilleszteni! A MD mérés két földsugárzás jelenlétét is kimutatta az aurájában, vagyis az ágya vízér – Hartman zóna csomópontban volt!

Következő lépésként tehát a fekhelyét javasoltam megváltoztatni. Kilenc éves praxisom során nem találkoztam még egyetlen olyan súlyosabb gerincproblémával sem ahol a betegek fekhelye ne földsugárzás fölé lett volna helyezve! Ahhoz, hogy valaki egy ilyen súlyos problémából felépüljön a fekhely kimérése és földsugárzásmentes helyre való helyezése elengedhetetlenül szükséges! Miután fekhelye földsugárzásmentes helyre került elmondta, hogy betegsége 2018 Augusztusában reggeli fájdalommal kezdődött, ami minden reggel megismétlődött. Majd a fájdalom napi 23 órára ágyba kényszerítette. Megértette betegsége kialakulásának kiváltó okát, a földsugárzás egészségromboló hatását!

Az állapotában történt jelentős javulás hatására Thomas konzultációt kért orvosától. A személyes találkozón az orvosa egy újabb MRI-t javasolt bizonyosságképpen. A röntgenfelvétel mintegy 30%-os javulást igazolt miután a szakember közölte: a műtét nem szükséges az esetleges bénulás veszélye már nem áll fenn! Javasolta, hogy folytassa a kezeléseket és kitűzte a következő konzultáció idejét.A második MRI felvételek Szeptember 27-éről:

A kezelések mellett Thomasz betartotta a Matrix Drops Protokollban előírt táplálkozási javaslatokat. Étrendjéből teljesen kihagyta a glutént, a cukrot, a szóját, a tojásfehérjét, tejet és mellőzte az olajban sütött élelmiszerek fogyasztását. A MD computer által javasolt Matrix Drops cseppeket rendszeresen fogyasztotta és nyújtó és lazító gyakorlatai mellett rendszeresen sétált. Energiaszintje megemelkedett és a cseppek áldásos hatásának köszönhetően a kedélyállapota is sokat változott. Az első találkozásunkkor még hiányzó mosoly megjelent az arcán és a baráti meghitt beszélgetések egyértelműen elárulták számomra az öngyógyulás jó úton halad.A harmadik MRI felvételek November 4-éről:

A következő vizsgálat és MRI röntgen további javulást mutatott majd orvosa beleegyezésével 2019 Januárban ismét munkába álhatott! Gratulált a gyógyulásához és elárulta Tomasznak, hogy ha műtétre került volna sor egy operáció biztosan nem lett volna elegendő! Ilyen súlyos esetekben a gerinc Lumbális csigolyáinak rögzítését további műtétek követik. 

 

Júlia Sakal keresett meg Dublinból, 2019 Augusztusában. Hasonlóan Thomaséhoz a fájdalma elviselhetetlen volt. Állapota miatt munkáját is abba kellett hagynia. Mikor elmentem hozzá utazás előtt volt, három hétre Ukrajnába utazott. Egy kezelésre volt lehetőségünk, amellyel sikerült az állapotát egy hétig stabilizálni! Felkészítettem a tudatát a Matrix Drops Protokol alkalmazásának feltétlen szükségességére. Megbeszéltük mikor visszajön, kimérem a fekhelyét és a kezelések folytatása mellett a MDC segítségével feltérképezzük problémájának lelki okát.

Távollétében egy rossz mozdulat során kiújult a hátfájása, így ukrán kiroprakterekhez fordult. A kezelések nem enyhítették a fájdalmát, röntgenfelvétel két gerincsérv jelenlétét mutatott ki a Lumbális szakaszon.

Visszaérkezésekor azonnal megkeresett, hogy folytassuk a kezeléseket a Protokol betartása mellett. Miután kimértem a fekhelyét az ágyát egy vízér - Hartmann zóna csomópontból földsugárzásmentes helyre tettük és felhívtam a figyelmét az ülőgarnitúra pozíciójának a megváltoztatására is.

Julia azonnal ráeszmélt miért nem tudott a fájdalomtól mozdulni az első éjszaka óta, miután új házba költöztek! Táplálkozásában a gluténmentességre hívtam fel figyelmét, amelyet a már önmaga által megreformált táplálkozásában hiányoltam. A Matrix Drops Computeres mérés súlyos nehézfém terhelést mutatott ki és entitást, azaz egy hozzátapadt szellem jelenlétét, amely a betegség kialakulásában igen komoly szerepet játszott!

Heti kétszeri kezeléssel, nyolc alkalommal tudtuk az állapotát stabilizálni. Kovács-Magyar András masszázsmódszere mellett szellemműtéttel javítottuk ki a szellemtestében kialakult zavart. Pintér Miroszláv kollegám segítette át Juliáról a szellemet a túlvilágra, amely elmondása szerint jelentős áttörést hozott a lelkiségében.

 A végső gyógyulást a Matrix Dropsok alkalmazásával a szervezetében felhalmozódott nehézfém kivezetésnek köszönhette! Julia a videón elmondja a kúra alkalmával két hétig felerősödtek a tünetei, majd teljesen megszűnt minden fájdalma! Önmaga is meglepődve saját tudatának varázslatos erején, kissé óvatosan meg is jegyzi: remélem egy életen át tart majd. Csodásan érzi Magát, mozgása könnyed lett, visszatért munkájához és testét fizikai erőnlét gyakorlatokkal is edzi.

Nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit Ő, mint gyógyult és én, mint gyógyító megtapasztaltunk. Júlia egyszerűen igy fejezi ki: - varázslatos rendszer, varázslatos cseppek!

Szeretnék köszönetet mondani tanítóimnak Kovács-Magyar Ildikónak és Kovács-Magyar Andrásnak, hogy ennek a csodálatos gyógyulásnak én is a részese, segítője lehettem! Az általuk összeállított Matrix Drops cseppek és Protokoll a minőségi élet programja, amely nélkül elképzelhetetlen számomra az öngyógyítás lehetősége, a testi – lelki harmónia visszaszerzése.

Köszönettel: Hrepka István

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink