Esetek

Csontritkulásomon a Matrix Drops készítmények javítottak

 

 

 

 

Kedves András!
 
Köszönöm a lehetőséget, hogy Önöknél újból átélhettem a csodák azon sorát, ami mások el sem tudnak képzelni. 10 évvel ezelőtt egy orvosilag kilátástalannak tűnő szövődményes hasnyálmirigy-gyulladásból gyógyultam fel az Ön segítségével.

Legutóbbi látogatásomkor, 2018 nyarán másodszor mentette meg az életemet, amikor rontást vett le rólam.

Csontritkulásos csont
Akkor említettem Önnek, a kritikus mértékű csontritkulásomat és mutattam a leleteimet. 2017-ben 11% volt és a ritkulás mértéke 2018-ra 19%-ra emelkedett egy év leforgása alatt. Szomorúan tapasztaltam, hogy az orvosi módszerek, meggyógyítani és még csak megállítani sem tudták a csontritkulási folyamatot.

Molnár Soós Kund
Hallottam a hangoskönyvében egy esetet, amelyben egy kisfiúnak, Molnár Soós Kundnak 3 cm hiányzott a combcsont fejéből és a vápájából.

Az Önök Matrix Drops Protokoll módszerével egy év alatt visszanőtt a kisfiú csontja, orvos szülei nagy csodálkozására. Meghallva ezt a példátlan történetet, nagy erőt kaptam, gondoltam, talán nekem is sikerülhet.
 
Amikor Ön, az én kétségbeesett csontritkulási történetemet meghallotta, csendesen mosolygott. Nem ígért semmit, de valószínű tudta, mi fog történni, ha betartom a Matrix Drops Protokollt, amely meghozta a gyógyulásomat, amit én még el sem tudtam képzelni akkor.
 
Azóta nem telt el még egy év sem és én nem bírtam ki, hogy egy csontsűrűség mérés kontrollra el ne menjek.
 
Isteni csoda történt újra velem!
Nem csupán megállt a csontritkulásom, hanem nagymértékű javulás állt be. Ezt bizonyítja a 2019 évi orvosi leletem, amit szintén mellékelek.

Csontritkulás 
Elvégeztem a kurzusait. Mindent megtettem, amit Öntől tanultam az Öntudatra ébredés iskolájában.
 
Amikor napokig hallgattam, rájöttem mindennek az életmódom a kulcsa. Ahogy Ön fogalmazott: a környezetnek, az epigenetikai háttérnek meghatározó szerepe van az életünkben. Ennek lépései adta tudtunkra Matrix Drops Protokoll ismertetése során.
Ezzel párhuzamosan Matrix Drops Computer által kimutatott információs cseppeket alkalmaztam.

Matrix Drops Computer
Az öngyógyítási folyamatom az orvosi diagnózisommal jól láthatóan visszaigazolódott.
Ismét megtapasztaltam, hogy a saját szervezetem, öngyógyító erőm többre képes, mit a legmodernebb gyógyszerek.
 
Mindezt leírtam Kedves András, hogy köszönetet mondjak a tanításaiért, melyek jótékony hatását magamon is több ízben megtapasztaltam. A könyvei, filmjei és a honlapján olvasott esetek, melyekbe én is megkapaszkodhattam, szintén fejlődésre ösztönöztek.
 
Mellékelem a csontritkulási adatokról szóló leleteket. A velem megtörtént változások kizárólag a Matrix Drops készítmények, az életmódváltásom és az önöknél kapott szellemi kezelések hatására történt.
 
Hálásan köszönök mindent Önnek és a csodálatos Kollégáinak!
 
Tisztelettel: Víg Edit
2019.06.21.
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com

 
Nagyobb térképre váltás
 
Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink