MATRIX DROPS QUINTESSENCE

Kérdés:

MIBEN TUD SEGÍTENI A MATRIX DROPS

 

Válasz:

Íme egy kedves történet a példák közül:

Ma ezt a levelet kaptam  Tamara tanító nénijétől:

          ...

Még nem tapasztaltam, hogy ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott lett volna, mint ebben az évben.

Szedi a cseppeket?

Üdvözlettel: Marika

Tamara most negyedik osztályos és végig Marika néni a tanító nénije, tehát négy éve ismeri már.

Egyébként a legnagyobb hasznát a MDC-nek egyelőre itthon, saját problémáink megoldásában tapasztalom.
Két éve nyáron váltunk el a feleségemmel. Ezt megelőzően két évvel kezdődött egy véget nem érő köhögés, köhécselés Tamaránál.
Én is kezeltem minden tudásomat bevetve, amit András iskolájában tanultam, de vittem a gyógyítókhoz is rendszeresen. Tartós javulást nem sikerült egyik módszerrel sem elérni. Mivel sejtettem, hogy lelki eredetű problémája van, próbáltam még jobban odafigyelni rá, több szeretetet adni neki. De a köhögés egyre csak rosszabbodott. Ekkor már 3 éve köhögött. Egyre kevésbé tetszett a dolog, nyugtalanított (azt nem mondom, hogy aggódtam, mert tisztában voltam vele, hogy meg lesz oldva a végén)
Vida Csabát kértem meg, hogy beszéljen Tamiról Andrással. András azt mondta, hogy a kislány attól beteg, hogy az anyukájától jövő szeretet csak 20 %-os és ő magában keresi ennek az okát. Ezután két héttel kaptuk meg a MD Computert. Ez többek között a 33-as szert ajánlotta, amiben a lelki oldalon az áll, hogy "úgy érzi nem kap elég figyelmet, szeretetet..." Két hét múlva megint megmértem és akkor is odaadtam Tamarának az ajánlott cseppeket. A 3. héten a köhögés megszűnt, azóta is nagyon jól érzi magát!! Természetesen rendszeresen mérjük magunkat és élvezzük a cseppek jótékony, mindent kisimító hatását! :)
Köszönöm szépen ezt a lehetőséget Kovács Magyar Andrásnak!

Üdvözlettel!

Reichl György

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink