Nagyvilági hírek

Növényvédelem vegyszerek nélkül - Matrix Drops készítményekkel

 
 
 
 
 
A világon szinte minden természetrajongó nehezményezi, hogy a növényvédő szerek kijutnak a természetbe, bekerülnek az ökorendszerekbe, a természetes vizekbe, az ivóvízbe, illetve az élelmiszerekbe. Mindezek nagyon komoly kockázatot jelentenek az emberek és más élőlények egészsége szempontjából. Az élelmiszertermeléskor pedig halaszthatatlanul tovább kell csökkentenünk a függőségünket a kemikáliáktól.
Matrix Drops - Növényvédelem
 
Mi több évtizedes kutatómunka gyümölcseként ajándékozzuk meg az érdeklődőket egy új termékcsaláddal, amely az emberek és az állatok, érzelmi- és lelki gondjainak megoldásában kivételesen szép eredményeket hozott az elmúlt évek során.
 
A természet csodáit alkotó növények, tiszta elemi valójának sérülései következtében – savas esők, talajban történő nyomelem megkötődések a műtrágyázások, a kertészkedés iparosodás felé történő elmozdulása… -, egyre fogékonyabbá válnak a növények a betegségekre, gombákra, kártevőkre.
 
A növényeket védő energia burok (aura) meggyengülése biotenzorral mérhető. Matrix Drops készítményeinkkel a növényeket képesek vagyunk olyan érzelmi egyensúlyba hozni, hogy azok energia burka többszörösére nő. 
A Matrix Drops készítményt tiszta vízhez adjuk nagy hígításban, majd ezzel a tiszta, mérgek és vegyszerek nélküli elixírrel permetezzük be a növényeket.
Tanulságos képek Miroslav Pinter-től, a Matrix Dropsszal kezelt és nem kezelt növények viselkedéséről a hirtelen jött hideggel szemben:
   Matrix Dropsszal kezelt.                     Matrix Dropsszal nem kezelt.
        
Hideget jól tűrte.                                    Hidegtől kifagyott.
         
 
Matrix Dropsszal kezelt gyümölcsfa a hirtelen jött havazás, hideg
ellenére megőrizte a virágait és termést hozott.
 
 
 
 
Ismeretes, hogy a gombák és egyéb kártevők főként ott jelennek meg, ahol érzékelik a növények valamilyen gyengeségét. Lehet ez nyomelem, ásványi elem vagy akár érzelemhiány is a környezetben. Különböző információkat tartalmazó Matrix Drops készítményeket dolgoztunk ki a tavaszi és az őszi lemosó permetezéshez.
 
A tavaszi fagyok idején lehetséges megnövelni a növények belső, melegítő erejét, valamint a nyári hőgutára előre fel lehet készíteni őket. Egyéb más megelőzésre: aszály, belvizek esetén, virágkötés hatékonyságának növelése, kártevők elriasztása és a növények megerősítése, hogy a gombákkal szemben ellenállóbbak legyenek.
 
A talajban, a műtrágyák alkalmazása következtében megkötött nyomelemek felszabadítása, külön kihívást jelentett. A kertekben közkedvelt pázsitok energiaszintjének megemelése sem kerülte el a figyelmünket.  Az általunk kifejlesztett új kvintesszenciáknak köszönhetően a növények megerősödnek, visszanyerik életkedvüket.  Ez persze nemcsak a növényeknek okoz nagy örömet, hanem a természetrajongóknak, kertészeknek szintén.
 
A gyermekek és a kifinomult érzékenységgel megáldott emberek sok esetben szabad szemmel látják, esetleg kézzel érzékelik, míg mások biotenzorral mérik a növényeik auranövekedését.
 
A kertekben, udvarokban és az ültetvényeken érezhető a növények energiaburkainak simogató közelsége. Ezeken a helyeken megnyugszanak a háziállatok, odasereglenek a környék madarai. Otthonaikba hazatérő házigazdák és a családtagjaik pedig olyan érzésekről számolnak be, mintha növényeik egy súlyt vennének le róluk.
 
Nem kell sokáig várni, már az első évben jelentős változásokat tapasztalhatunk kertünkben. Néhol a szomszéd kertek, vagy a környező területek súlyos kártevő fertőzöttsége miatt még esetenként felüthetik fejüket betolakodók. Azonban még ilyen helyeken is két-három év leforgását követően, olyan erőre tesznek szert szeretett növényeink, hogy többé már nem lesznek képesek kárt tenni bennük a paraziták.
 
Kísérleti gazdaságainkban csodás változásokról számolnak be Matrix Drops készítményeket alkalmazók.
 
Néhányat megemlítve:
A négy-ötéves gyermekek maguk kérik, hogy részt vehessenek a permetezésben. Ők szinte ösztönösen élvezik a fák és a fű hálás simogatását.
 
A hónapos retek leveleit sok helyen levélbolha lyukasztotta ki, ám a permetezést követően a lyukak eltűntek, és a levelek képesek voltak gyorsan korrigálni sérüléseiket.
 
Fiatal, két-három éves meggy- és cseresznyecsemeték borultak virágba és minden virág csodálatosan megkötött és gyümölcsöt hozott. Mindebbe a fiatal csemeték nemhogy nem fáradtak bele, hanem még nagy lombkoronát is növeltek - eddigi kertészeti ismereteket meghaladó iramban.
 
Tűzhalált halt körtefa ágai hajtottak ki, és hajtásaik megerősödve mérhetetlen sok termést hoztak.
 
Ajándékozzanak meg bennünket az eredményeikkel, hogy a felsorolást az Önök által megtapasztaltakkal folytathassuk.
 
Kívánunk Önöknek sok sikert és örömet a növényeik szolgálatában!
 
MATRIX DROPS FLOWER
 
A dicséret elsősorban mindig azokat a gazdákat illeti, akik jó szándékkal és pozitív elképzelésekkel tervezik a jövőt, ami nem nélkülözheti a csodálatos és egészséges növénykultúrát sem. A Matrix Drops ebben a holografikus elképzelésben kíván segítséget nyújtani, sajátos és egyedülálló módon. 
 
Az alább felsorolt Matrix Drops készítmények többnyire komplex információkat hordozó termékek.
 
A kutatómunkát nem hagyjuk abba, különleges és újszerű problémák esetén igyekszünk kéréseiket megvizsgálva, új termékekkel gazdagítani a növények védelmében kifejlesztett Matrix Drops termékcsaládot.
 
Az érdeklődők további tanácsadás, valamint a Matrix Drops készítmények beszerzése céljából keressék fel irodánkat.

 
Amennyiben szeretne többet megtudni találmányunkról, kérem, tanulmányozza a www.matrixdrops.com oldalunkat. Az érdeklődőket szeretettel várom a Szellemi Iskolámban, ahol elsajátíthatják az auramérés gyakorlati fogásait és jártasságot szerezhetnek a szemmel láthatatlan kvantumjelenségek világában.
 
Elérhetőség:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186

X

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink