Nagyvilági hírek

MATRIX DROPS COMPUTER KONGÓBAN

 

 

 

                                              

Matrix Drops Computert vásárolt a Kongói egészségügyi miniszter!

 

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Matrix Drops cég írországi munkatársaként találkozhattam a Kongói egészségügy miniszterrel. Christian De Buck Kiatazabu ideiglenesen Dublinba repült azzal a szándékkal, hogy megvásárolja a Matrix Drops Computert. Miniszteri szándéka országának egészségügyi rendszerének megreformálása. Christian nemcsak vásárlási szándékkal érkezett, hanem Kovács-Magyar András korszakalkotó találmányának és világon egyedülálló gyógyítási rendszerének tanulmányozása céljából! Személyes találkozónkon elmondta, hogy Ő a Matrix Drops Computer és a Matrix Drops Protokol oktatásában látja országa egészségügyi jövőjét.

  

Ismeretségünk három évvel korábban kezdődött szintén Dublinban, ahol a miniszterúr tanulmányait folytatta. Miután hallott Kovács-Magyar András találmányáról és gyógyítási rendszerének (Matrix Drops Protokol) eredményeiről, felkeresett, mint Írországi képviselőt. Személyes egészségügyi érdekeltsége és az eredményes gyógymódok iránti rendíthetetlen keresése vezette, mint azt elmondta. A MD analízis pontossága és őszinte igazsága azonnal rávilágított lelki problémájának hatterére, amelyre addig még sosem talált megoldást! Talán nem titok elárulnom, hogy kisebb szorongásai voltak nagyobb tömegben (pl: reptereken), amely tünetek rendszeresen jelentkeztek. Miután megkapta a személyre szóló Matrix Drops cseppeket és sikeresen feloldódtak mentális tünetei, megszületett Benne a döntés: meghonosítja a rendszert saját honfitársai számára! Édesanyja is a Quintesszenciák áldásos hatásának köszönheti egészségét, fekhelyének földsugárzás méréséről pedig maga András gondoskodott.

  

Ahogy azt korábban említettem, a miniszter Úr több napot is velem töltött az innovációs találmány tanulmányozásával. Részt vett Portlaois városában szervezett előadásunkon és emelt szintű oktatáson sajátította el a Matrix Drops Protokol életstílust, valamint a MD Quintesszenciák varázslatos világa kínálta lehetőségeket! A gyógyítási rendszerből Kovács-Magyar András masszázsmódszerének eredményességéről személyesen is meggyőződhetett, reflexológia tudományát pedig Koczka Mónika segítségével sajátította el. Baráti beszélgetéseink során osztotta meg velem látogatásának őszinte célját, hogy saját hazájában taníthassa és képzett szakemberek segítségével megreformálhassa hazája egészségügyi rendszerét!

  

A nagy befolyással bíró üzletember családja az 1950-es évektől része Kongói politikai életnek. Christian a Matrix Drops Computer megvásárlását követően alapítványt hozott létre, hogy elképzelését és szándékát, vagyis, hogy Kovács-Magyar András gyógyítási rendszerét, állami támogatással valósíthassa meg. Nemrégiben tájékoztatott arról, hogy a gazdasági miniszterrel való találkozóján bemutatta a Matrix Drops Computert, amely a miniszter Urat teljesen lenyűgözte! Anyagi támogatást igért a rendszer megvalósításához és több berendezés megvásárlásában egyeztek meg. Helyszínül pedig a fővárosban, Kinshasában egy állami épület teljes szintjét bocsátották az ügy rendelkezésére.

Christian pártjának korábbi kampányáról készült videót az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=hulE7MQ3RU0   

 

Kovács-Magyar Ildikó és Kovács-Magyar András rendíthetetlen elkötelezettségének és odaadó munkásságának eredményeként megszületett Matrix Drops életfelfogás és termékcsalád minden képzeletet felülmúló eredményességére az egész világ felfigyelt! Híre futótűzként terjed, melynek nem lehet határt szabni! Európa, Ázsia és az Amerikai kontinens után Afrika is csatlakozott a rendszer szimpatizánsaihoz. Vérpezsdítő az az érzés, hogy egy ilyen fantasztikus világméretű vállalkozásnak, mint a Matrix Drops Quintesszenciák birodalmának Írországi nagykövete lehetek! Szeretném megköszönni tanítóim bizalmát és a lelki-szellemi szabadság lehetőségét melyet a kezünkbe és az egész emberiség kezébe adtak!

Köszönettel: Hrepka István

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink