Nagyvilági hírek

Hortobágy 2017- Matrix Drops sikerek Írországban

 

 

 

 

Hrepka István előadása 2017 Hortobágyon.

                                   

                                      

                        Kedves Barátaim, Kedves Matrix Drops rajongók!

 

 

Megtiszteltetés, hogy a hortobágyi nyári napforduló jeles ünnepén mondhatom el beszámolómat az írországi Matrix Drops farmról. Úgy is kezdhetném, hogy egyszer volt hol nem volt… A Szent-György csatornán túl van egy csodálatos legelő. Ennek a legelőnek a gazdája egy csillagszemű juhász.

Esetünkben a csillagszemű juhász Kevin Laffan, akinek a földjén mesébe illő, valóságos események történnek. Idestova három éve, hogy Kevin télvíz idején elkezdte használni a - Kovács–Magyar Ildikó és Kovács–Magyar András által feltalált és kérésünkre a tehenek számára kifejlesztett - Matrix Drops információs cseppeket. A megdöbbentően gyors és látványos eredmények elindítottak egy sikersorozatot, ami inspirált, hogy mindezt dokumentáljam.

A vemhes tehenek életerejének növekedése, a nagy nyugodtságuk, szemeik ragyogása sejtette a farmer számára, hogy nem mindennapi kalandban van része. A Glambia tejfelvásárló cég - rendszeres jelentéseiben - komoly tejzsír és tejfehérje növekedésekről adott bizonyságot és egyben visszaigazolást.

Az ellést segítő cseppek a kis borjak életerejére is fantasztikus hatással voltak, amit az élénkségük igazolt. Komplikáció nélkül zajló ellésük - a farmer minimális asszisztálása mellett -, jelentősen megkönnyítették a fizikailag és lelkileg is megterhelő időszakot. A gazda jelenléte azért fontos a világrajövetelkor, hogy a borjak minél hamarabb, lehetőleg az első félórában hozzájussanak az anyaállat tőgyéből az értékes hemoglobulinokhoz. Nem meglepő hát, hogy Kevin örömmel és rendszeresen használja a Matrix Drops készítményeket a tehenek itatójában - vízzel felhígítva - immár három éve.

A tavaszi ellések után Kevin úr kérésére további növénykondicionáló szerek lettek kifejlesztve Ildikó és András által. Vízzel hígítva fél liter Matrix Drops mintegy 30 hektár földterület impregnálására alkalmas. A talajra kifejlesztett információs nyomelem minta és a fű vitalizáló információs minta rendszeresen két – háromhetente lett rápermetezve.

A fű színének azonnali változása és auraterének növekedése sejtette, hogy a növényekre kifejlesztett szerek információjának ”hatóereje” nem fog elmaradni, a korábban, az állatvilágban megtapasztalt eredményektől. A Glambia cég által háromnaponta küldött jelentések alátámasztották ezt a feltételezést is. Az ismételten megnövekedett tejzsír és tejfehérje értékek a fűben lévő nyomelemtartalom ugrásszerű emelkedését igazolták vissza. A tehenek a füvet alaposabban lelegelték, mint eddig valaha és már kevesebbel is beérték, hiszen a tápérték megnövekedett. A mezőn a lóhere erőteljes elterjedése szupertakarmányként szolgált az állatok számára. A fű nőtt, az állatok egészségesek voltak, a gazda pedig nagyon örült.

Tavaly, 2016 nyarán ajándék szállítmány érkezett! Ildikó és András megajándékozták Kevint két eddig még általa nem használt növénykondicionáló szerrel. A csalán (Utrica urens), a vas (Fe) és a Szelén (Se) információs mintáival. A nagylelkű gesztus a feltalálók részéről meghatottsággal töltötte el Kevin Laffant, s ezen túlmenően valami misztikus szenzációval is kecsegtetett. Permetezés után nem sokkal, egy szokásos délutáni eszmecserénk alatt Kevin a következővel állt elő: - van kedved lejönni a mezőre? Szeretném megmutatni a legelőt. Fantasztikusan fest.

Örömmel mondtam igent. Mikor megérkeztünk lélegzetelállító látvány fogadott. Egy dúsan burjánzó, szinte mesébe illő, térdig érő füves mező tárult a szemem elé, amilyet még életemben nem láttam. A fű és a lóhere tökéletes harmóniája. Olyan érzés volt lépkedni benne, mintha az embert a természet a tenyerén hordozná, a lelkét pedig folyamatosan simogatná.

A fűszálak a tenger hullámzásához hasonlóan hajlongtak a nagy szélben. Valójában a boldog természet fantasztikus örömtáncát láttam, azt a táncot, amellyel gazdájuknak mondtak köszönetet a mesés ajándékért, a Matrix Dropszokért, mellyel gazdájuk jutalmazta őket. András 2017. februári győri előadása adott nekem magyarázatot hogyan lehetséges mindez. - A növények, az állatok és az ember egy különös képessége folytán olyan elemet állít elő magából titkos alkímiai konyhájában, amire csak szüksége van. Egyetlen feltétellel: ha az élőlények információs mezői zavarmentesek és stresszmentesek.

 

Megbeszéltük, hogy összehívjuk a farmereket, hogy megmutassuk a csodát másoknak is. Jöttek a gazdák az ország minden tájáról, Írország mintegy tíz megyéjéből, hogy láthassák azt a mezőt, amiről már oly sokat hallottak. A legelőt, ahol helyreállt a tökéletes biológiai egyensúly! Ahol a fű színe más, mint amihez hozzászoktak. Nem méreg zöld, hanem sokkal élettel telibb smaragdzöld! Ahol napsütésben ez a gyönyörű pázsitszőnyeg szinte vakítóan tükrözi vissza a mennyország ragyogását. Mindannyian tapasztalt, sokat látott mezőgazdászok voltak. Füvet már láttak rengeteget életük során, ilyen füvet azonban még soha! És nem csak füvet, állatokat sem! Egyik kedves farmer elmondta nekem beszélgetésünk során: most már látom a különbséget Kevin és a szomszédom tehenei között. Kevin állatai sokkal egészségesebben néznek ki, izmosabbak, húsosabbak.

Kevin Laffan a maga mintegy harminc évi tapasztalatával életében először egy új kihívás előtt áll: saját elmondása szerint életében először annyi füve van, amennyit nem tud felhasználni. Olyan ütemben nő a fű, hogy báláznia kell és el tudja adni a felesleget. Olyan parcellákon, ahol idén még csak egyszer permetezett a növénykondicionáló szerekkel - erről májusban beszéltünk - már kétszer legeltek a tehenei. Még télen is jelentős növekedés volt tapasztalható, amikor szinte semmi nem nő. Valljuk be őszintén: ezzel a feladattal minden gazda szívesen „birkózna” meg.

Ahol ilyen gyönyörű a növényzet sokan kíváncsiak vajon mi zajlik lenn a mélyben? Többen is kíváncsian tették fel a kérdést. Hogy utánajárjunk, átfogó talajminta-vételezést kértünk az ország egy jeles laborjától. Az vizsgálat kiemelkedően magas nyomelem értékeket mutatott, bizonyítva a 2001. MD csepp információs nyomelem minta hatékonyságát. A talajminta vételezést végző szakember elmondta Kevinnek: „Ő ilyen értékeket még életében nem látott.” Hadd jegyezzem meg: az értékek között meglapul egy igen fontos adat is, amely a savbázis egyensúlyra utal: PH 6.1.

Utánanéztem, ez az érték a füves mezőkön rendkívül optimális. Hadd mondjam így: tökéletes. A műtrágya használata elsavasodáshoz vezet, sajnos Kevin mintegy huszonöt évig használt műtrágyát korábban. Az eredmények ismeretében kijelenthetjük, hogy a Matrix Drops növénykondicionáló szerek alkalmazásával két és fél év alatt visszaállt az optimális PH egyensúly! Megkértük egy kedves barátomat Andrew Jordan kertészmérnököt, aki a biodinamika jeles és avatott szakértője, végezzen nekünk talajbiológia elemzést. Andrew elmondása szerint a fű gyökerei mélyre nyúlnak, a gyökerek rugalmasak és a talaj felszínén éppen csak minimális az úgynevezett „halott anyag” ami mindenképpen aktív biológiai életre utal.

Sokan feltették már a kérdést: mit lehet tenni a gyomnövényekkel? A tapasztalat azt mutatja, hogy a Matrix Drops információs minták alkalmazása óta kevesebb a gyomnövény. Láthatóan nem érzik jól magukat a környezetük megerősödött auramezejében.

Kevin Laffan mindenkit szeretettel lát és szívesen körbe is vezet a földjén, hogy megmutassa a nagyvilág számára azt a szenzációs lehetőséget, amelyet mi így nevezünk Írországban: Matrix Drops Farming!

Köszönöm a megtisztelő figyelmet és a sok érdeklődést. Szeretnék köszönetet mondani a feltalálóknak: Ildikónak és Andrásnak! Ezen világméretű vállalkozás képviselőinek lenni, minden bizonnyal életünk egyik legnagyszerűbb kalandja. A Matrix Drops információkkal egy olyan csodálatos világot teremtettek, amelyre minden ember állat és növény a lelke mélyén áhítozik, s amelyek felvirágoztatják Írország és az egész világ mezőgazdaságát is!

Köszönöm szépen!   István Hrepka

                                                        

 

                            

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink