Nagyvilági hírek

A Matrix Dropsok személyre szóló komputeres mérésére szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt

 

 

 

 

A Matrix Dropsok segítségével fedezze fel az Önben rejlő szimfóniát!
Matrix Drops Computer
 
Matrix Drops és azok kiválasztására kifejlesztett Komputer megismerésére és alkalmazására szeretettel várják minden érdeklődő jelentkezését!

A kvantumfizika napjainkban jutott el odáig, hogy az emberi tulajdonságok - érzelmek, gondolatok, kapcsolatok, lelki erősségek és gyengeségek - kimutathatóvá váltak egy objektív elektronikus berendezés által.

Egyesek a földsugárzások káros hatásától, mások a helytelen táplálkozástól, mesterséges ételektől vagy az élvezeti szerek túlzott fogyasztásától, ezerszeresen megsokszorozódott érzelmi stressztől, természetellenes környezettől, szintetikus ruháktól, a levegő szennyezettségétől vagy statikus elektromosságtól megzavarva: fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellem testeik  (továbbiakban: testeink) különböző szintjein sérültek.
 
A Matrix Drops képes feltárni az erényeinket képező pozitív alkati tulajdonságainkat, valamint a fent említett okok miatt azok torzulásait. Mindenki számára egyéni ajánlást javasol, milyen Matrix Drops információk képesek a különböző sérüléseket, torzulásokat visszarendezni a "testeinkben".

Amennyiben szeretné megtudni, milyen lehetőségeket kínálnak az Ön számára a Matrix Drops-ok, örömmel állnak rendelkezésére egy komputeres felmérés keretén belül: H-1143 Budapest, (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emeleti irodában.

- Új bejelentkezők részére 50 perces teljes körű feltérképezést biztosítanak energia elakadásainak okára vonatkozólag és azok megoldására kifejlesztett Matrix Drops ajánlásokkal, valamint a Matrix Drops Protokoll ismertetésével. Ára: 20.000 Ft

- Amennyiben mélységében szeretné megismerni "testei" kvantumfizikai mutatóit, és energia elakadásainak okát, valamint azok megoldására kifejlesztett Matrix Drops ajánlásokat, szeretettel várják az Ön jelentkezését a matrixdropsiroda@gmail.com e-mail címre. Ára: 15.000 Ft


Kérjük, adja meg az Ön számára megfelelő időpontokat:

Nyitvatartás:
Hétköznap: 8:00 – 19:00 óra között
Szombaton: 8:00 – 13:30 óra között


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink