Nagyvilági hírek

2020.01.30. FELEJTHETETLEN SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPSÉG

 

 

 

 

 

Kovalik Bálint, Hrepka István és Dr. Tóth Mihály köszöntője. 

 

 

                                                           

                                                                    

                                                      Kovalik Bálint köszöntöje:

 

Drága András! 

Amióta néhány éve hallottam egy kisfiú történetét, akit édesapja bízott meg azzal, hogy régi ismerősüknek ajándékozza oda az édesapa régi csízmáját, attól a pillanattól tudom és értem az ajándékozás örömét!Azóta, ha többek nevében köszönhetek meg valamit, vagy köszönthetek valakit, azzal kezdem, hogy megköszönöm a közösségnek, hogy engem ért a megtiszteltetés az ajándékozás örömével: 

Drága Tanítómesterem, Barátom, Barátaim! 

A Fény ünnepén Téged születésnapod alkalmával köszönteni „csízmával” a kezemben Nekem a legnagyobb ajándék! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! 

András földi leszületése különleges esemény közösségünk számára. Leszületéseddel életre keltetted szellemünk vágyakozását, hogy kövessünk téged a földi életre; szolgáljunk, segítsünk, támogassunk földi munkásságodban, a Jóisten programjában! 

Így Drága András, a Te születésnapod számunkra egyben a mi születésnapunk, közösségünk születésnapja is! 

Nem csak életre keltetted vágyakozásunkat a földi életre, de itteni tevékenységeddel „hívó szóval” meg is találtál bennünket, hiszen egymáshoz vonzod a hasonló lelkiséget, a hasonlóan gondolkodókat. 

Munkásságod során különböző témákban írt könyveiddel, több mint 100 CD-DVD-Videó előadással szólítasz bennünket. 

A kezdetben, csontkovácsolással, fizikai érintésedet több mint 400 ezer ember tapasztalhatta meg, ma a Matrix Drops Compjuteren és Matrix cseppeken keresztül korlátlan számú lelket érinthetsz meg. 

Drága feleségeddel, Ildikóval folyamatosan tanítod barátaidat, gondozod báránykáidat. 

Hídemberként kapcsolsz össze bennünket, formáltál közösséggé. Nézzünk körbe hány településről, különböző városból, országból, vagy akár több kontinensről vagyunk itt Veled együtt ünnepelni! 

Fizikailag és lelkileg is megemelsz bennünket! 

Legnagyobb kincseidet, édes gyümölcseidet adod át nekünk! 

Tanításaid során segítesz önmagunkkal találkozni! Ez maga az öntudatra ébredés! Ez mindannyiunk személyes ügye, ha úgy tetszik személyes felelőssége! 

A földön ugyanis mindnyájan önállóan játsszuk „földi életünk játékát” 

Azonban mennyivel gyorsabban fejlődhetünk egymástól tanulva, egymást segítve. Szoktad mondani: 

„legyünk boldogok, ha találkozunk egy emberrel, akitől tanulhatunk” 

Drága Ildikó, András, Barátaim! 

Egy olyan közösségben lehetünk, ahol nagyon sok olyan ember van, akitől tanulhatunk! Ezt a közösséget is neked köszönhetjük, Drága András

Egy közösséget összetart a hasonlóról való gondolkodás, közös elmélkedés, beszélgetések, együtt átélt programok; egy színházlátogatás, egy hangverseny, egy ünnep megélése, de akár egy jó kártyajáték, vagy éppen egy társasjátékban átélt hangulat! 

Családjainkban eltöltött közös játékok az együttlétről, a nevetésről, küzdelemről, fejlődésről szólnak. Közben beszélgetünk, térből és időből kikerülve kerülünk egy más dimenzióba. 

A játékról had mondjak pár gondolatot a Hetedhét játékmúzeum igazgatónőjének előadásából, amit nemrégen hallottam: 

Már az ókorban ie 3500-ból vannak nyomai a mai társasjátékok ősének, táblás játékoknak. Ezek sokszor lépegetős, taktikai, vagy valamiképpen szerencsével összekötött játékok voltak, amelyek a középkorban veszítettek jelentőségükből, majd később újra nagy szerepük lett a társadalom fejlődésében. 

A későbbi lépegetős játékok 60-68 mezőből álltak, amely az akkori átlagéletkort szimbolizálta. A lépegetés során az útközbeni akadályok jelképezték az emberi élet során felmerülő küzdelmeket, nehézségeket. Visszacsúszunk, gödörbe esünk, előre ugrunk és folyamatosan küzdünk az akadályokkal, vagy éppen újra a start mezőn találjuk magunkat. 

Mindig újra lehet kezdeni a játékot! - amely tanította és szimbolizálta az örök életet. 

Milyen csodálatos felismerés, hogy Andrástól életünk játékához egy táblát is kaptunk néhány évvel ezelőtt! 

Egy rendszerbe foglalt útmutatót, amelyen születésünktől kezdve követhetjük fejlődésünket és szembesülhetünk leküzdendő éppen aktuális feladatunkkal. 

Én ezen a táblán játszom földi életem játékát és követem fejlődésem! 

András tanítása szerint az ember 50-60 éves korára már elérheti előző életeiben elért legmagasabb szintet, és onnan indul az igazi tanulás, onnan lehet valami újat alkotni. 

Talán ez is egy nullpont, ahonnan beindulhat a teremtés, az új alkotása

Drága Barátaim, 

Belegondoltatok már, hogy András földi életének első 60 esztendeje alatt mennyi mindent alkotott és adott számunkra és hagy az utókor számára? 

Milyen érdekes, hogy a számok nyelvén a 60, azt jelenti: 

„Valami olyat csinálok, ami az embereknek fontos” 

Drága András! 

Te egész életedben az embereknek, növényeknek, állatoknak fontos dolgokkal foglalkozol. Legnagyobb tudásodat, kincseidet, gyümölcseidet adod át nekünk, tenyereden hordozol bennünket! 

Az Isteni programot hoztad el és mutatod meg nekünk! 

Hálából és köszönetképpen fogadd el közösségünk nevében a mi apró ajándékunk. Gyümölcseidet csokorba fogva ez a gyönyörű ezüst kosár szimbolizálja gyümölcseidre, tanításodra vágyó barátaidat. 

Fogadd szeretetteli jókívánságunkat, köszöntésünket születésnapod alkalmával! 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

 

 

                                                                   

 

                                                            Hrepka István köszöntője:

            

 

                                                                           

                                                  Dr. Tóth Mihály köszöntője:

                                                                                                     

Kedves András!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy köszöntőid között lehetek.

Ezt a pillanatot a fémekről tartott előadásaid alapján úgy tudnám jellemezni,

az egész lényem kitölti a baráti lényiség, ami feléd sugároz, csak csöndben

reménykedem, hogy ezt Te is érzed egy picikét.

Köszöntőmben három, általam régóta csodálattal figyelt tulajdonságaidról fogok beszélni.

Végtelen türelem.

Mindig csodáltam, ahogy a leendő tanítványaiddal, kis tudatlan botladozókkal és az örökösen kételkedő szkeptikusokkal foglalkozol, nem dorgálod nem sietteted nem erőltetted őket türelmesen megvárod a szemükben megjelenő megértés megtapasztalás fényét, még akkor is, ha erre nem keveset várni kell és csak ekkor folytattad tovább a tanításukat az emelésüket. Türelmed soha ne veszítsd el, már nagyon sok embernek segített a helyes utat megtalálni

Önzetlen segítőkészség.

Én most egy finom szinte észrevehetetlen stílust emelő segítségről szeretnék beszélni, különleges érzékel rögtön észleled a rosszul megválasztott stílus miatt kínos helyzetbe került embert és máris megy az alig észrevehető segítség finoman, egy bátorító pillantással, egy halk félmondattal, egy példamutatással megemeled a stílusát és máris minden a legnagyobb rendben van a bajbajutott kiszabadul a szorult helyzetéből, legyen ez az élet bármely területén, öt csillagos szállodában, Michelin csillagos étteremben, Operaházban teniszpályán, repülőtéren és még sorolhatnám a helyszíneket. Ez a tulajdonságod is nagy biztonságot és nyugalmat jelent nekünk.

 

Csillapíthatatlan tudásszomj.

Mindig csodáltam, ahogy a világra tekintesz, ahogy töretlen lendülettel keresed a miértekre és hogyanokra a választ, és nem jelent problémát, ha mesét kell olvasni filmet kell nézni tudományos könyveket kell bújni, múzeumokat átböngészni, utazni kell régi üzeneteket megtalálni, a lényeg a kérdésre a válasz megtalálása.

Fantasztikus látni az örömet amikor tűzhányó módjára kitör belőled az újonnan megszerzett tudás.

Önzetlenül megosztod velünk, de már a fejedben ott motoszkál a következő hogyan és miért.

Soha nem hallottuk Tőled, csak ezt a három mondatot osztom meg veletek, a többi az én titkom,

helyette azt halljuk, van még egy kis időtök, mert még sok mindent szeretnék megosztani veletek.

Köszönjük, kérünk taníts és vezess minket. 

Születésnapod alkalmából tiszta szívemből kívánom kedvesed felől áramló szerelem és a családod felől áramló szeretet és barátaid támogatása erősítsen meg téged, hogy az általatok megálmodott Mátrix Drops behálózza az egész világot és segítsen a tévelygő embereknek igaz egészséges boldog életet élni ezen a csodálatos bolygón a Földön. Boldog születésnapot kívánok Barátom

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink