Nagyvilági hírek

2016. Gyertyaszentelő Dömös

Felejthetetlen pillanatok, lelki megújulások, szellemi megerősödések,

szép gondolatok, mindezek egy gyönyörű napon!

2016. Gyertyaszentelő a Szentfa Kápolna mellett, Szűz Mária jelenésének szent helyén.

Dömös, csordogáló kis patak völgye, sok ünnepre hangolódott lelkű ember, őszinte szívből jövő várakozás az égi érintésre. Az egymás mellé lerakott gyertyák, mind a gazdáik által teli reménységgel, várva az égi áldást, hogy segítővé válhassanak a nehéz pillanatokban.

A nap szikrázó sugarai simogatták a jelenlévőket, játékosan megvillantak a fák ágai között és megcsillantak a kis patak víztükrében. Fényképezőgépek rögzítettek számos csodálatos fényjelenséget, jelenlévők közül többen átéltek szavakkal nehezen kifejezhető, fénnyel telt jelenéseket, a Szentjeink jelenlétét mindenki érezte a lelkében, de sokan közülünk látomás formájában kaptak megerősítést ottlétükről.

Szellemi Vezetőnk ünnepre írt mondatai megerősítettek bennünket és segítettek a gondolataink rendezésében. A megszólaló zene mindenki szívéig hatolt, kiemelve és felejthetetlenné téve a Vezetőnk nekünk szánt gondolatait.

 

                                                                Ahogyan a festők látták azokat, akik bele láttak egy más világba.

 

Drága Ildikó és András!

Az idei Gyertyaszentelő ünnep mindannyiunkat elvarázsolt, a dalok megnyitották szívünket, a fények átjárták lelkünket! Köszönjük a tanítást, az égi üzenetek tolmácsolását!

Követve iránymutatásaitokat, tanításaitokat, misztikus jelenések megtapasztalását, tudunk utat engedni az igaz eszmének magunkban.

Mindig megtiszteltetés számunkra, ha bármiben a közösségünk segítségetekre lehetünk, örömmel tesszük!

Fogadjátok szeretettel az általunk készített alábbi képeket. Az alsó képen Andrásra egy lila fénysugár irányul az erdő felől, nem a napsugárból. 

Szeretettel Ölelünk Benneteket:

Niki és Levente

 

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink