Esetek

Horváth Elizabeth levele Kovács-Magyar Andráshoz

 

 

 

 

 

Horváth Elizabeth levele Kovács-Magyar AndráshozKedves András!

 
Mióta az első előadásait meghallottam, azóta az összes fellelhető interjúkat, előadásait nézem a netten és nem tudok betelni velük. A lenyűgöz a hatalmas tudása, érdekfeszítő előadásai.
 
Most hallgattam végig Kovács Enikő előadását a honlapjukon. Az Ön életét mutatta be. Csodálatos volt! A felétől már a könnyeimen keresztül láttam, illetve hallottam. Nem tudok és tudunk eléggé hálát adni a jó Istennek, hogy mi kaptuk ezt a csodálatos ajándékot, hogy találkozhattunk Önnel itt Californiában.
Tanít bennünket. Választ kaptam az örök kérdésemre, miért vagyok én még itt, mi a célja velem a jó Istennek. Az élet nagy csodáját kaptam, kaptuk, hogy ennyi szeretettel fogadott bennünket. Elnézést kérek, én nem vagyok a szavak embere. Nem tudom elmondani, eléggé kifejezni, amit érzek. Csak annyit, a szívem csordultig van szeretettel és hálás köszönettel.
 
Óriási öröm, hogy A legnagyobb titok: Az igazság című könyvét letölthettem elektronikusan. A könyvét olvasva is ér a varázs, megáll az idő, egy betűt nem lehet kihagyni. Én még így nem vágytam könyvre, nekem olyan ez, mint egy Biblia. Igen én így látom. Csodálatos. Nem tudja elképzelni, milyen boldog vagyok. Hálás köszönet.
 
Nagyon várjuk az új könyve megjelenését is júniusban, amit a gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzéséről és megoldási kódjairól írt. Reméljük ahhoz a hagyományos könyv formájában is hozzájuthatunk.
 
Boldogok vagyunk, hogy Matrix Drops Computer tulajdonossá váltunk Ibolyával, lányommal. Szedem a MD. Computer által jelzett Matrix Dropsokat. Észrevételem, hogy a lábam éjszakánként nem görcsöl és jobb bokám nem dagad be. Kb. 3 év óta tartott. Barna nagy foltok a karjaimon világosabbnak látszanak, a kisebbek meg eltűnnek.
 
Őszinte, maximális tiszteletem Ön iránt! Hálásan köszönöm ezt a csodát.
A Jó Isten áldja meg a csodálatos családjával együtt.

Sok szeretettel:
Elizabeth Californiából

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink