Esetek

Dr. Becsek László veseköve és a Matrix Drops információ

 

 

 

 

Vesekő távozott három nap alatt

 

Egy vasárnap délután szúró fájdalmat éreztem a vesém tájékán, ami nagyon gyorsan kibirhatatlanná vált. Képtelen voltam felállni a görcsöktől és még erős hányinger is kínozott.

Mivel már volt 20 évvel ezelőtt vesekövem és vese krízisem, felismertem a problémát. Akkor egy-egy hétig kórházban voltam, hatalmas fájdalmakkal. Görcsoldókat, fájdalomcsillapítókat, még morfiumot is kaptam az elviselhetetlen kínokra. Most is hasonló fájdalmat éreztem, szinte már beszélni sem tudtam a kínzó görcsöktől. Feleségem állapotfelmérést készített a Matrix Drops Computerünkkel. A komputer visszaigazolta a vese- és vesekő információzavarokat a szervezetemben.

Elviselhetetlen fájdalmamban kértem segítséget Kovács-Magyar Ildikótól és Kovács-Magyar Andrástól. Ők pillanatokon belül, olyan Matrix információkat javasoltak számomra, melyek enyhítették és elviselhetővé tették a fájdalmamat. András javaslatára, a feleségem Zsuzsa, többször talpmasszázst csinált nekem és folyamatosan adogatta a Matrix Dropsokat. Hamarosan megszűntek a fájdalmaim és átaludtam az éjszakat.

A hétfői napom tünetmentesen telt, kedden délelőtt iszonyú fájdalom és görcs jelentkezett újból. Ezúttal a szúró fájdalmat határozottan a húgyhólyag-táján éreztem. A kedd délelőtti krízisek után a fájdalmak teljesen eltűntek. Követ nem éreztem távozni, “gondoltam ez amolyan vihar előtti csend”. Ám az esetet nem követte több rosszullét azóta sem.

Pénteken egy ekográf-vizsgálat (ultrahangvizsgálat)visszaigazolta, hogy sem a vesében, sem a hólyagban nincs kő. Olyan információs készítményeket alkalmazhattam, melyek a szervezetemet arra ösztökélték, hogy a cseppek hatására elmorzsolódjon, elmálljon vagy feloldódjon a vesekő.A tudományos állásfoglalás szerint a vesekövek kialakulásának pontos oka nem ismert. Azonban számos tényező elősegíti a problémát, melyet hiszem, hogy prevencióval, a Matrix Drops Protokoll alkalmazásával a jövőben el tudok kerülni. 

A csodálatos gyógyulásért, a gyors segítségükért, a csodatévő Matrix Drops készítményekért és a távgyógyításukért köszönetet szeretnék mondani Ildikónak és Andrásnak. 

Tisztelettel és baráti szeretettel: 

Dr. Becsek László

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink