Esetek

Átok, rontás, kötések hatástalanítása

 

 

 

 

A Matrix Drops Computer átok, rontás szervezetet ért információzavarát detektálta egy hozzám forduló kecskeméti fiatalember K. Zoltán 40 éves, egyetemi végzettségű úrnál. Elmesélte, hogy másfél éve elveszítette a munkáját, kapcsolatai nincsenek, a hölgyek szinte menekültek tőle. Megértettem, miért búskomor és szomorú. Kovács-Magyar Andráshoz küldtem, hogy segítsen rajta. András lett Zoltán megmentője, segítője. Két hét múltán a fiatalember megkeresett ismét és boldogan mesélte: visszakapta a munkáját és már kettő szimpatikus hölgy is keresi a társaságát.
 

Matrix Drops Computer

Kovács-Magyar András
Mindenkinek javaslom, hogy
Kovács-Magyar Andráshoz forduljon a problémájával. Átkot, rontást sok helyen tanítanak rátenni az emberre, levenni azonban nem tudják - valótlanul állítják ezt. 
Én egyik gonosz, emberek életét megkeserítő, megnehezítő lélek helyében sem lennék. Aki ilyet tesz, megérdemli, hogy az alsó világok lakhelye várjon rá és jelen földi életében legalább olyan mértékben részesüljön a rosszból, mint amilyet másoknak kíván. A sötétség emberei csak rombolni tudnak, építő energiákkal nem ruházta fel őket a Jóisten. András, aki csak fehér mágiát gyakorol és tanít, gyakran idézi a Bibliát:

„Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is.” (Máté 6,24-34)

Pár évvel ezelőtt vakmerően megpróbáltam megszabadítani egy hölgyet a rá tett fekete mágiától, és majdnem belehaltam. Sötétkék lett a nyakam körös-körül, pont úgy nézett ki, mint akit épp most vágtak le az akasztófa kötélről. Fuldoklottam. András segített rajtam akkor is. Sohasem fogom Neki elfelejteni, hogy megmentette az életemet. Akkor is… Köszönöm szépen, hogy úgy gondoskodik rólunk, ahogyan még egy testvér sem tenne.  
Winter Szilvia, Zenta   
Kovács- Magyar András: A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Irodánk a térképen:

 

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink