Cosmetic

MATRIX DROPS SUNSCREEN MEGVÉD A NAP KÁROS SUGARAITÓL

Sunscreen - Napkrém magas védelemmel

Rhododendron növényi őssejt, édes mandula, karotin, shorea vaj

A bőrápolás óvó, kényeztető quintesszenciája, intelligens és elbűvölő hozzáállással. Karotin tartalmának köszönhetően táplálja a bőrt és napozás nélkül is ad egy egészséges alapszínt a bőrnek. Napozáskor kivételes és erős védelmet biztosít, valamint megújítja és újjáéleszti a sérült, kiszáradt és irritált bőrt. Mindenkor tökéletes védelmet biztosít a nap káros sugarai ellen. Télen, síeléskor szintén óvja a bőrt az erős sugárzásoktól és a kiszáradástól. Helyettesíti a kémiai anyagokat tartalmazó fényvédő termékeket. A csodálatos összhang érdekében használja párhuzamosan a 333 Matrix Drops cseppel egyidejűleg. Multifunkcionális védőkrém, ami minden bőrtípussal harmonizál.

 

Hogyan napozzunk a Matrix Drops Diamond Sunscreen és csepp használatával?

- Huzamosabb napon való tartózkodás előtt szerencsés 1-2 héttel korábban elkezdeni a 333-as Matrix Drops cseppet.

- A napozás előtt fél órával kenjük be magunkat a Matrix Drops Diamond Sunscreen krémmel, melynek használatát ismételjük meg több alkalommal a napon való tartózkodás alatt - különös tekintettel arra, ha közben vízben is tartózkodunk.

- Napozást követően zuhanyozzunk le, és alkalmazzuk az arcunkra a Martix Drops Diamond Day & Night arckrémet, testünk felületére használjuk a Matrix Drops Body Lotion testkrémet. A 333-as cseppel napozás közben is célszerű permetezni magunkat.

- Vegyük figyelembe, a hosszú napozásmentes időszak után ésszerűen, fokozatosan kezdjünk napozni, kezdetben fél óra elegendő. A 11 és 15 óra közötti időszakban - az UVA és UVB sugarak, melyek a D-vitamin szintézishez elengedhetetlenül fontosak ekkor a legaktívabbak. A kora délelőtti órákban 8 és11 óra, valamint késő délután 15 és 20 között több időt is tölthetünk a napon, azonban ekkor kevesebb D-vitamin szintetizálódik.

- Az UVA sugarak barníthatnak, azonban komoly károsodásokat is okozhatnak, ha mértéktelenül kezdi valaki a napozást. Az UVA sugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, mint az UVB sugarak.

- Napozás alatt igyunk több vizet a megszokottnál.

Matrix Drops Kft.

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok u. 11/A. I. emelet

 

Tájékoztatást kaphat telefonon:

+36 1 251 4983

+36 1 222 3186

 

e-mail: info@matrixdrops.com

Új jelszót kérek! Regisztrálok az oldalra!

Friss híreink